Savo, ne odustaj od titule, imaš bolji tim od Zvezde!

Autor:

Sport

08.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je izgubio od Voždovca (1:2) u 11. kolu Superlige, što je izazvalo novu burnu reakciju trenera crno-belih po završetku utakmice. Uprkos pobedi u derbiju i otvorenoj šampionskoj trci, Savo Milošević se konstanto žali na nejednak tretman u domaćem prvenstvu, pa je posle poraza od "zmajeva" ponovio da je "nemoguće da Partizan osvoji titulu". Isto je uradio i nakon remija protiv TSC (1:1), kada je Partizan nazvao pastorčetom države.

RepublikaFoto: Starsport
Milivoje Ćirković

Bivši fudbaler Partizana Milivoje Ćirković osvrnuo se na učinak crno-belih u porazu od Voždovca u Humskoj, sudijski kriterijum u našem fudbalu i reakcije šefa struke crno-belih Sava Miloševića.

- Partizan je imao mnogo situacija koje su morale da se iskoriste. Bio je veliki previd kod penala za Voždovac, koji je promenio psihološko stanje na terenu. Više nisu lopte išle ka golu kako je trebalo. Međutim, Partizan ima bolji tim od Zvezde i to se pokazalo u derbiju. Savo je ceo život u tom poslu i vidi stvari iz drugog ugla. Odreagovao je u afektu. Nadam se da neće odustati od borbe za titulu - rekao je Ćirković za Srpski telegraf.

Čovek koji je 2003. godine penalom u Njukaslu uveo crno-bele u Ligu šampiona nazvao je arbitre u Superligi neznalicama.

- Sudije ne znaju fudbalska pravila. Prave se greške. Komisija kao da određuje nove sudije ako umeju da istrče na testu fizičkih sposobnosti. Zato, umesto o fudbalu, iz nedelje u nedelju imamo polemike o suđenju - podvukao je Ćirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading