Nimalo se ne kaje: Solskjer otkrio zašto je Junajted prodao Lukakua!

Autor:

Sport

07.10.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je obrazložio zašto je doneo odluku da proda Romelua Lukakua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Junajteda

Junajted se posle sedam kola nalazi na skromnom 11. mestu, a menadžer Solskjer na meti je kritika. Engleski mediji u poslednjih nekoliko nedelja postavljaju pitanje da li je prodaja Romelua Lukakua Interu, za 65 miliona evra, bila ispravna odluka.

Belgijanac, koji je po svaku cenu želeo da ode iz Junajteda, za "nerazure" je upisao tri gola u sedam mečeva, a Inter posle prvog ligaškog poraza od Juventusa 18 bodova zauzima drugo mesto na tabeli.

Norvežanin smatra da mu nedostaje još jedan napadač, ali kako se ne kaje zbog odluke da klub proda Belgijanca.

- Može da se kaže. Ali, to je bila moja odluka i doneo sam je čiste savesti. Čovek može da ima veoma talentovane igrače, ali Lukakuova glava nije bila sa nama i u timskom radu. Ne želim previše da govorim o drugim igračima. Veoma poštujem Romelua, ali njegovo vreme u ekipi je isteklo. Veoma smo srećni sa igračima koje smo potom doveli. Krajem prelaznog roka smo povoljno kupili prave igrače. Radije malo sačekate jer ne želite da potrošite velike sume novca, osim ako ste zaista sigurni- rekao je Solskjer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading