Degenek: Pokazali smo kvalitet!

Autor:

Sport

07.10.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je savladala Napredak (1:0) u okviru 11. kola Linglog Tire Superlige Srbije, a utiske sa meča odigranog u nedelju popodne, izneo je štoper prvaka Srbije, Miloš Degenek.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Miloš Degenek na utakmici Napredak-Crvena zvezda odigranoj juče u Kruševcu

- Imali smo previše šansi, pogodili smo i stativu i prečku, a uz to je njihov golman fenomenalno branio. Napredak nije mnogo napadao i utisak je da je trebalo da završimo utakmicu još u prvom poluvremenu. Nezgodno je kada je dugo rezultat 0:0, raste pritisak, ali pokazali smo kvalitet. Odigrali smo dobru utakmicu, bili smo kreativni, imali veliki broj prilika, a gol u poslednjem minutu je došao kao nagrada za to. Prvi smo na tabeli i bićemo mirni tokom reprezentativne pauze – rekao je defanzivac i dodao da je ovo bila uspešna nedelja za Crvenu zvezdu, aludirajući i na pobedu protiv Olimpijakosa (3:1).

Degenek se osvrnuo i na situaciju iz šestog minuta kada mu je poništen gol zbog ofsajda.

- Nisam siguran za ofsajd, ali mislim da nije bio. Žao mi je što nije bio gol, jer da smo tad postigli pogodak, otvorili bi utakmicu na pravi način. Nije bitno ko je strelac, važno je da Zvezda pobeđuje. Marin je pokazao klasu. Svi su očekivali da šutira preko živog zida, ali je on iskusno šutirao u golmanov ugao i rešio pitanje pobednika – istakao je Miloš Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading