Zvezda bez trojice važnih u Kruševcu!

Autor:

Sport

06.10.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davno je bio 1. oktobar 2017. kad je Napredak poslednji put uzeo meru ekipi Vladana Millojevića (1:0), posle toga su crveno-beli igrali i nerešeno na svom stadionu, ali su u naredne četiri utakmice svaki put tukli "Čarapane" i to bez primljenog gola, pa novija tradicija i neosporna razlika u kvalitetu daju navijačima beogradskog kluba za pravo da veruju kako će se radovati na stadionu pod Bagdalom i u dobrom raspoloženju ispratiti miljenike na još jedan duel, onaj sa Trepčom, u prvoj rundi Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Prema određenim informacijama, šef stručnog štaba Crvene zvezde napraviće nekoliko promena u sastavu koji je pre pet dana učinio "Delije" srećnim obaranjem na pleća Olimpijakosa. Predahnuće golman Milan Borjan, pa se među stativama očekuje Zoran Popović, moguć je i izostanak Marka Gobeljića, kako bi šansu dobio Milan Gajić na mestu desnog beka što je bio slučaj na prethodna dva ligaška susreta.

Izvesno je da će Miloš Vulić biti nagrađen ulogom startera zbog dobre igre i pogotka protiv Grka –između ostalog i zbog lakše povrede Kanjasa – sve bolje i redovnije u poslednje vreme igra i Ben (dao je golove Voždovcu i Mačvi), dok se očekuje da napad, za razliku od meča Lige šampiona, predvodi Ričmond Boaći, a da Tomane ostane na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading