Navijači Liverpula u pancii: Evo ko hoće da se vrati u klub!

Autor:

Sport

05.10.2019

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je pobedio Lester u neizvesnoj završnici derbija ovog kola Premijer lige, ali navijači Liverpula su primili i jednu vest koja ih ne raduje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li sledi povratak u Englesku?

Oglasio se nemački golman Loris Karijus koji je branio za „redse“ pretprošle sezone. on je od avgusta 2018. godine na pozajmici u Bešiktašu gde je do sada odigrao 35 utakmica. Na samo šest mečeva je sačuvao svoju mrežu, a imao je nekoliko kikseva u Turskoj.

Navijači Liverpula ga pamte po kiksu u finalu Lige šampiona protiiv Real Madrida kada je bio kriv za jedan  od golova „kraljevskog kluba“.

Ipak otkako je Alison stigao na „Enfild“ nema problema sa čuvarima mreže u Liverpulu. Sada je pak Karijus istakao da bi želeo da se vrati u Englesku.

- Da li ću ponovo igrati za Liverpul? Naravno da postoji opcija da se to desi, nikad se ne zna. Ako ne bude Liverpul braniću za neki dobar tim, ne brinem se za svoju karijeru – rekao je Nemac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading