Milošević: Svako opuštanje može biti kobno...

Autor:

Sport

05.10.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 11. kola Superlige protiv Voždovca, rekao je da njegov tim neće imati lak zadatak.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put- rekao je Milošević.

Milošević je rekao da će sutra odmarati Šašu Zđelara i Nemanju Miletića, jer su kako kaže, njih dvojica zaslužila odmor zbog najveće minutaže u prethodnim mečevima.

Crno-beli su vezali nekoliko dobrih rezultata, a trener Partizana istakao je da se u ekipi oseća energija i polet zbog toga.


- Mi smo suštinski još na početku sezone. Veoma je bitno dobro da počnemo, jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo- rekao je Milošević.
RepublikaFoto: Starsport

- Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo, jer svako opuštanje i pad može biti koban- rekao je Milošević i dodao da koliko god sve ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smeju da misle da su veliki i moćni, jer im se to može brže nego što pomisle da se obije o glavu.


Meč između Partizana i Voždovca igra se ove nedelje od 18 sati na stadionu u Humskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading