Poznat status Milojevića u Zvezdi!

Autor:

Sport

05.10.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno bure podigla je izjava trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića posle pobede nad Olimpijakosom. On je istakao da su ga neki "već smenili" a tim povodom govorio je i sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Svakodnevno razgovaram sa trenerom, kao i ostali iz kluba. Milojević uživa našu punu podršku, tako je bilo i pre okršaja sa grčkim timom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo. Sve što je Vladan pričao na konferenciji za novinare posle utakmice sa Olimpijakosom predstavlja reakciju na vesti objavljene u pojedinim medijima, ništa od toga nije došlo iz kluba - rekao je generalni direktor Zvezde Mitar Mrkela za "Sportski žurnal".

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

On je nastavio u istom ritmu.

– Zajedno smo sedeli u kancelariji i čitali vesti iz Grčke, koji su se pozivali na naše medije i sami smo pročitali takvu informaciju. O svemu što je Milojević govorio u utorak uveče moraćete ipak, da pitate njega - zaključio je Mrkela.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading