Zapakosta je 15. Igrač Rome koji je pokidao prednje ukrštene ligamente!

Autor:

Sport

04.10.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Romi moraju da se zapitaju gde greše, da li je u pitanju trenažni proces, oporavak igrača ili medicinski tim ne radi svoj posao kako treba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije se naigrao u Romi

Davide Zapakosta je postao peti fudbaler „vučice“ koji je ove sezone doživeo ozbiljnu povredu. On će posle samo 12 odigranih minuta za tim iz Rima morati da pauzira četiri do pet meseci.

Ove sezone su iz stroja već ispali Lorenco Pelegrini, Henrik Mkitarijan, Dijego Peroti i Čengiz Under. To nije sve, jer je povreda prednjih ukrštenih ligamenata jako česta u Romi ovih godina.

U poslednjih pet sezona Zapakosta je već 15. igrač koji je doživeo ovu povredu. Pre njega su se prednje ukrštene u Romi kidali Antonio Ridiger, Emerson palmijeri, Kevin Strotman. Alesandro Florenci...

Zapakosta je na pozajmici iz Čelsija, a već posle pola godine Roma može da raskine ovaj ugovor, što će verovatno i uraditi, tako da se Italijan neće predugo zadržati u Rimu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading