Poketino se oglasio o odlasku iz Totenhema: Danas sam najbolji, sutra sam najgori!

Autor:

Sport

04.10.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino negirao je nagoveštaje da bi uskoro mogao da napusti "Sparse" i naglasio da se nada da će još nekoliko godina ostati u londonskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Totenhem je u utorak doživeo debakl u duelu sa Bajernom u drugom kolu Lige šampiona, pošto je poražen rezultatom 7:2 na svom terenu. Zbog niza loših rezultata, u poslednje vreme su se pojavile spekulacije da bi argentinski stručnjak mogao da dobije otkaz, ali on naglašava da to samo može da natera njega i njegove igrače da vrednije rade i ponovo nađu svoju igru.

- U ponedeljak sam bio najbolji, a u utorak najgori. Takva je realnost kada izgubite i ne možete da se branite. Za pet i po godina mislim da smo na svakoj konferenciji za medije pričali o mojoj budućnosti. Nadam se da ću provesti još pet godina ovde, barem. Fudbal je igra u kojoj treba da se uživa, kada ne pobedite teško je učiniti, ali ne smete dea dramite. A mi nećemo dramiti- rekao je Poketino.

Argentinski trener je priznao da je bilo teško prihvatiti poraz od minhenskog kluba, ali je naglasio da nije zabrinut za formu svog tima. I to je rekao uprkos tome što je Totenhem upisao dve pobede na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima i trenutno je šesti na tabeli Premijer ligi, deset bodova iza vodećeg Liverpula.


- Moramo da nastavimo dalje i budemo spremni. Potrebno je da pokušamo da pokažemo svoj kvalitet, da prikažemo najbolju igru jer takmičenje ne čeka. Ne možete da odete kući i plačete, provedete tri dana u četiri zida, morate brzo da nastavite dalje, to je ključ. Držimo se zajedno, držimo se svojih ideja i bićemo jači nego ranije- naglasio je Poketino.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading