Trener Milana priznao da je navijao za Inter!

Autor:

Sport

04.10.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Milana Marko Đampaolo našao se na meti javnosti u Italiji pošto je izvučena njegova izjava od ranije da je navijač najvećeg rivala njegovog sadašnjeg kluba, Intera

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Đampaolo

- Ranije sam rekao da sam navijao za Inter u periodu kada nisam imao ni deset godina. Ne znam kakve sad to veze ima? Svakako to je nešto što je bilo jako daleko i što nema veze sa mnom kao odraslom osobom. Nisam trojanski konj u redovima Milana - rekao je Đampaolo.

Milan je jako loše počeo sezonu, u prvih šest kola ima četiri poraza, a Đampaolo kaže da ekipa mnogo radi i da će pokušati da zabeleži trijumf u sledećoj utakmici protiv Đenove. To neće biti nimalo lako, čeka su svesni svi u Milanu, ali ipak se nadaju.

- Mnogo radimo kako bismo popravili našu igru i konačno počeli da beležimo rezultate. Jutros smo od osam imali već prvi trening. Očekujemo da s enapredak vidi protiv Đenove - rekao je Đampaolo.

Utakmica sedmog kola Serije A između Đenove i Milana igra se u subotu od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading