Kriminalac dao Zvezdi gol u utorak!

Autor:

Sport

03.10.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska karijera defanzivca Olimpijakosa Rubena Semeda ide uzlaznom putanjom, uprkos ogromnom nizu životnih gafova.

Ruben Semedo

U utorak je dao gol Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona, a zbog dobre dobre igre na fudbalskom terenu, dobio je i poziv Fernanda Santoša da se priključi reprezentaciji Portugala.

Semedo je tako dobio šansu da debituje za nacionalni tim na jednom od dva meča koji Portugalci igraju u oktobarskom ciklusu. 

Ipak, manje poznato da je on prošle godine proveo 142 dana iza rešetaka.

Semedo je kao igrač Viljareala tri puta uhapšen. Po jednom u oktobru i novembru 2017. i treći put u februaru 2018. godine. Zbog trećeg hapšenja morao je i da provede neko vreme u zatvoru.

Prvo privođenje se desilo, kada se jedna žena žalila da ju je Semedo seksualno napastvovao, a zatim napao slomljenom flašom.

Drugi put ga je policija ispitivala zbog napada na čelnika kluba pištoljem, ali optužbe su odbačene, jer oružje nikad nije pronađeno.

Treće hapšenje je ipak bilo najozbiljnije. Portugalac je lišen slobode zajedno sa rođakom i prijateljem, zbog napada, pretnji, nezakonitog nošenja oružja, pljačke i pokušaja ubistva.

Slučaj je prema navodima španskih medija, i dalje otvoren, jer se suđenje nije održalo. Semedo je u zatvoru proveo pomenuta 142 dana, pušten je 13. jula prošle godine uz kauciju od 30.000 evra i kaznu da žrtvi ne sme da priđe na 300 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading