Antić žestoko opleo po Barsi i Realu!

Autor:

Sport

03.10.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Antić ne štedi svoje bivše klubove... Legendarni stručnjak ozbiljno je udario na Barselonu, Real Madrid i Atletiko.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

- Barselona se nalazi u krizi i što se tiče stila igre i rezultata. Postoje određena odsustva u timu i to je primetno - rekao je Antić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Pobeda protiv Hetafea je došla kao splet okolnosti, više nego zbog dobrog fudbala. Barselona ne dominira, nemaju jasan stil igre i na sve to moraju da vode računa o kontroverznim izjavama Đerara Pikea.

Antić nije štedeo ni Real Madrid.

- Real Madrid nema autoritet na terenu, gotovo nikad ne dominiraju. Eden Azar ne radi šta se od njega očekuje, ali je istina da mu je potrebno vreme da povrati svoju formu.

Iskusni trener je bio oštar i prema Atletiku.

- Oni koji vole fudbal ne mogu biti zadovoljni nedavnim derbijem Madrida. Oba tima su praktično izgubila opasnost ispred protivničkog gola, fudbal koji igraju je dosta ispod očekivanja koja su došla sa letošnjim pojačanjima. Atletko možda ostaje prvi ili drugi na tabeli i pobeđuje sa po golom razlike - ali to me nije ubedilo - zaključio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading