Da li mu verujete? Grizman otkrio razlog neslaganja sa Mesijem!

Autor:

Sport

02.10.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prethodnom prelaznom roku francuski reprezentativac Antoan Grizman prešao je iz Atletiko Madrida u Barselonu, a mnogi su očekivali da će njegovo partnerstvo sa petostrukim osvajačem Zlatne lopte Lionelom Mesijem doneti pregršt golova. Ipak, na startu Primere dve zvezde imaju određenih problema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi i Antoan Grizman

Mesi je na startu sezone imao problema sa povredom, a do sada nije odigrao nijedan ceo meč za Katalonce, dok je Grizman od starta sezone triput bio strelac.

- Teško nam je da se upoznamo- izjavio je Antoan Grizman za špansku "Marku".

- Nijedan od nas dvojice nije preterano pričljiv. Pored toga, Mesi je od početka sezone često bio povređen. Nismo imali baš mnogo prilike da radimo zajedno na terenu. Ipak, mi razgovaramo i za sada se dobro slažemo- dodao je 28-godišnji Francuz.

U drugom kolu Lige šampiona Barselona dočekuje Inter u sredu uveče, dok je naredni meč La Lige za crveno-plave na programu u nedelju, kada će gost Barsi biti Sevilja u derbiju kola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading