Trener Astane pred meč sa Partizanom: Neću da uznemirujem Rukavinu!

Autor:

Sport

02.10.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Astane Roman Grigorčuk rekao je da nije razgovarao sa iskusnim desnim bekom Antoniom Rukavinom u vezi sa crno-belima budući da je reprezentativac Srbije nekada bio kapiten kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Astana - Mančester junajted

Grigorčuk je naveo da nije želeo da opterećuje Rukavinu pričama o Partizanu želeći da se skoncetriše na svoj deo posla.

- Ne želim da uznemiravam igrača sa takvim pričama. Ako nešto ne bih mogao sam da saznam obratio bih mu se, ali moj trenerski štab je došao do potrebnih informacija. Antonio ima zadatak da bude koncentrisan na sutrašnju utakmicu i da saznanja o bivšem timu iskoristi na samom terenu - rekao je Grigorčuk na konferenciji za medije pred duel protiv Partizana.

Kako je ocenio, zna koje su glavne vrline crno-belih, ali i da zna kako da ih neutralizuje.

- Protivnika smo dobro prostudirali, znamo njihove najjače strane i kako da ih neutrališemo. Zajedno sa igračima verujem da ćemo odigrati dobro i pružiti jednu od naših najboljih igara u sezoni. Najveća opasnost preti od Partizanovog napada, to su sve igrači sa sjajnim karakteristikama koje zahteva savremeni fudbal. Brzi su, odlično sarađuju i to je nešto sa čime moramo da se izborimo - rekao je ukrajinski trener.

Grigorčuk nije mnogo želeo da govori o šansama za prolaz dalje.

– Nema smisla govoriti o tome. Šansa postoji, ali igre će pokazati kakva. Za nas postoji samo sutrašnja utakmica, moramo da je odigramo najbolje što možemo. Očekujem mnogo ljudi na stadionu, znam da će biti sjajna atmosfera i u tome jeste naša snaga - zaključio je Grigorčuk.

Meč će biti odigran u četvrtak od 16.50.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading