Borjan otkrio kako je Milojević uštrao na igrače na poluvremenu!

Autor:

Sport

02.10.2019

12:12 >> 12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan bio je gost Beogradskog festivala fudbala. Zamenik kapitena prvaka Srbije govorio je o sinoćnoj pobedi svog tima nad Olimpijakosom, kao i situacijama koje su prelomile utakmicu u korist ekipe Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milan Borjan

Na samom početku razgovora, golman Crvene zvezde je imao jasnu poruku za navijače...

-  Imali smo jednu tešku utakmicu. Pre svega, izvinjavam se zvezdaškoj javnosti za onakav primljen gol od sinoć, nadam se da mi je oprošteno za sve prethodne odbrane i za sve buduće koje ću doneti - rekao je prvi golman prvaka Srbije i dodao:

- Pokazali smo želju, htenje, samopouzdanje i pobeda je došla kao nagrada na kraju.

Šta vam je rekao trener Vladan Milojević na poluvremenu?

- Mnogo je bio ljut na nas, jer se nismo držali plana. U drugom poluvremenu smo ušli sa baš tim planom pre utakmice i stigao je ovakav rezultat. Uvek treba da slušamo trenera, jer je on taj koji pravi taktiku i analizira rivale- rekao je on.

Stanje u grupi posle dva kola je neverovatno?

- Ima još da se igra do kraja, ali uvek je lepo videti Crvenu zvezdu na drugom mestu u društvu ovakvih velikana. Idemo u London, da igramo rasterećeno i da napravimo rezultat - istakao je Borjan.

Intervencija kod gola Olimpijakosa?

- Hteo sam da budem bliži stativi, da presečem tu loptu jer sam video da je Semedo krenuo da vrati loptu u šesnesterac. Ponovo se izvinjavam zvezdašima i kažem, nadam se da su mi oprostili - nastavio je on.

Šta si imao u glavi nakon takvog primljenog pogotka?

- Imaš saigrače koji su uvek tu za tebe, život ide dalje, tako da svlačionica, stručni štab i trener golmana dosta utiču na samopoudanje. Najbitnije je kad su oni tu, takođe i navijači koji su nas dizali kad je najteže - iskren je golman crveno-belih.

Crveni karton gostiju?

- Lakše je igrati kad druga ekipa igra sa igračem manje, mi smo to doživeli protiv Kopenhagena, idržali smo taj pritisak. Neke ekipe pokleknu u tom trenutku, mi nismo i doneli smo tri boda navijačima Zvezde - isitče ljubimac "Delija."

Rezultat iz Londona, Totenhem-Bajern?

- Fudbal je čudo, nikada ne znate šta može da se desi. Mi treba da budemo pravi i da slušamo savete stručnog štaba - rekao je Borjan.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Pedro Martins je ostavio četiri ponajbolja fudbalera na klupi?

- Izašli su u jako dobrom sastavu, odigrali korektnu utakmicu, ali na kraju su ostali bez bodova, igrali su dobar fudbal - pohvalio je kolege sa druge strane terena.

Pritisak posle derbija?

- Pritiska ima i pre i posle derbija. Seli smo, razgovarali, napravili sastanak, okrenuli novi list i nastavili dalje - istakao je zamenik kapitena Crvene zvezde.

Partizan igra sutra svoj meč u Ligi Evrope protiv Astane?

- Za srpski fudbal je dobro da Partizan pobedi kako bi smo imali što veći koeficijent za narednu sezonu. Značilo bi nam kako bi smo dobili dva mesta u Ligi šampiona u narednim sezonama - zaključio je Milan Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading