Tumba za Srpski telegraf: Ovo je festival fudbala, ovo je budućnost Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

02.10.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković govorio je za Srpski telegraf o organizaciji Beogradskog festivala fudbala, nacionalnoj selekciji, ali i o večitim rivalima u evropskim takmičenjima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Selektor Ljubiša Tumbaković na Beogradskom festivalu fudbala

- Ovo je promocija fudbala. Oni koji su organizatori ovoga su Fudbalski savez i grad Beograd i deo moje odgovornosti kao selektora da preko ove dečice promovišemo fudbal. Nadam se da će mladi biti nosioci naših najvećih klubova Zvezde i Partizana u budućnosti - istakao je selektor Srbije.

Popularni "Tumba" je otkrio i planove naše reprezentacije u narednom periodu.

- Kao reprezentacija nastavljamo takmičenje preko Lige nacija. Cilj nam je da ostvarimo što bolji rezultat. Trudimo se da napravimo što bolju selekciju i što bolji rezultat. Pokušaćemo da napravimo što bolju selekciju da napravimo prave rezultate u pravo vreme - rekao je iskusni stručnjak.

Selektor se osvrnuo i na igre večitih rivala u evropskim takmičenjima.

- Pobeda Zvezde juče je sjajna predstava i pobeda našeg fudbala. Nadamo se da će i Partizan sličnu stvar uraditi protiv Astane - zaključio je Ljubiša Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading