Zvezdin čovek preokreta iskren: Zaslužena pobeda, možemo da prođemo grupnu fazu!

Autor:

Sport

02.10.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Milunović veruje da crveno-beli mogu da budu na prve dve pozicije u grupi B i samim tim se plasiraju u osminu finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Visoki štoper je doneo prednost prvaku Srbije protiv bratskog Olimpijakosa

Bivši fudbaler BATE Borisova i lučanske Mladosti, postigao je gol koji je preokrenuo tok utakmice u korist prvaka Srbije.

- Posle prvog poluvremena i primljenog gola iz naše greške, videlo se da nas je to poremetilo. U svlačionici smo se dogovorili šta moramo da promenimo, kako da podignemo igru na još viši nivo. Znali smo da moramo da pomerimo zadnju liniju napred i izvršimo pritisak na protivnika u njihovom šesnaestercu. Ulaskom drugog špica većim pritiskom na odbranu Olimpijakosa mislim da smo ostvarili ono što smo se dogovorili i zasluženo pobedili - istakao je Milunović i dodao:

- Mnogo nam znači to što se u ovako teškoj grupi nalazimo na drugoj poziciji, ali ovo je tek početak. Moramo da se koncentrišemo na svaku sledeću utakmicu i daćemo sve od sebe da prođemo grupu - zaključio je štoper Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading