Šmekerski govor trenera Olimpijakosa: Čestitam Zvezdi na pobedi, navijači su bili neverovatni i fantastični!

Autor:

Sport

02.10.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Olimpijakosa Pedro Martins rekao je da igra njegove ekipe u sinoćnem porazu nije bila na nivou, a kao uzrok naveo je "nepravedno" isključenje Jasina Benzije.

RepublikaFoto: Starsport
Pedro Martins

- Istina je da naša igra nije bila na nivou. Ne želim da se pravdam, ali mislim da je isključenje mog igrača bilo preterano jer nije namerno želeo da povredi protivnika, to je bio običan faul, ne i za crveni karton. Treba da smireno i detaljno analiziramo igru. Kvalitet nam je pao posle toga, primili smo dva gola u završnici - rekao je Martins novinarima posle utakmice u Beogradu.

Olimpijakos je poražen od Crvene zvezde sa 3:1, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

- Hvala navijačima oba kluba, atmosfera je bila stvarno spektakularna, nisu prestali da pevaju. Veoma mi je žao što navijači nisu uživali u lepom fudbalu tokom cele utakmice - naveo je trener grčkog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Pedro Martins

Martins je, što je bilo neočekivano za grčke medije, izostavio nekoliko igrača koji su inače standardni.


- Biću iskren, neću nikad prestati da naglašavam da je naš glavni cilj prvenstvo. Trebalo je da se desi ovo što se dogodilo, promene u timu. Bili smo veoma mirni i kvalitetni do ovog trenutka. Imali smo prilike, bili dobri, a onda smo izgubili ravnotežu u drugom delu - kazao je Martins.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Olimpijakos ima jedan bod, koliko i Totenhem, Zvezda ima tri, a Bajern Minhen maksimalnih šest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading