Od otpisanog i čoveka za pozajmicu, do heroja Marakane: Čudesna priča Miloša Vulića!

Autor:

Sport

02.10.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike utakmice su mesto gde igrači pokazuju karakter. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos (3:1), a u ovom meču Lige šampiona epitet heroja poneo je Miloš Vulić.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić

Vezista crveno-belih je ušao sa klupe i potpuno je promenio tok susreta. Zatresao je mrežu rivala za 1:1 i od tog trenutka njegov tim krenuo je da melje.

Vulić je na ovom susretu pokazao karakter, ali to nije sve... Ko zna kako bi se susret završio da novi heroj navijača Crvene zvezde nije bio hrabar tokom ovog leta.

- Bila je priča o odlasku na pozajmicu tokom priprema, ali ja sam tada na sopstvenu odgovornost hteo da ostanem i borim se za mesto u ekipi - rekao je Vulić.

Gol koji je postigao dugo će pamtiti.

- Ovo je sigurno najlepši trenutak u dosadašnjem toku karijere. Ne znam da li je ovo moja najbolja utakmica u Zvezdi, ali sigurno ću je najviše pamtiti. Šef mi je pre ulaska u igru rekao da pripazim na loptu i kontrolišem je, mislim da sam uspeo u tome - zaključio je Vulić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sreća prati hrabre, Vulić je to bio i sada mu se vratilo na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.10.2019 07:24

Bravo Zvezda! Bravo navijači oba tima!