Poketino pred Bajern: Niko nije verovao u nas ni prošle godine

Autor:

Sport

01.10.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino veruje u dobro izdanje svog tima u meču sa Bajernom uprkos lošim igrama Spursa ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veruje u svoj tim

- Pre sedam godina smo igrali u Ligi Evrope, a sada već četvrtu sezonu uzastopno igramo Ligu šampiina. Igramo sa Barselonom, Interom, Bajernom, Realom ili Mančester Sitijem. Bajern je klub koji se svake sezone priprema za ovo takmičenje s namerom da ga osvoji, njegova istorija to najbolje opisuje", kaže Poketino.

U prvom meču Totenhem je uspeo da ispusti vođstvo od 2:0 i odigrao je 2:2 sa Olimpijakosom.

- Nadam se da ćemo nakon ove utakmice biti u boljoj poziciji. Niko nije verovao u nas prošle sezone, ali smo uspeli da stignemo do finala. Zbog toga nije važno kako startujete, nego kako završite - dodaje Argentinac.

Pred ovaj meč oglasio se i trener Bajerna Niko Kovač.

- Totenhem predstavlja pozitivno svetlo u evropskom fudbalu. Oni su sada u stanju da se takmiče sa velikim timovima, iako nije tako izgledalo pre šest ili sedam godina. Poćetino je uradio sjajan posao, on predstavlja primer drugima da je stpljenje u fudbalu jako važno. Totenhem će dati sve od sebe da nas stavi pod pritisak. U pitanju je ekipa koja je lepa za gledanje, inovativna i kreativna - ističe Hrvat.

Totenhem i Bajern igraju u istoj grupi kao i Crvena zvezda koja se od 21 čas sastaje sa Olimpijakosom na svom stadionu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading