Veliki problem za Tumbakovića: Reprezentativac Srbije povređen, neizvestan za Paragvaj i Litvaniju!

Autor:

Sport

29.09.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Napolija Nikola Maksimović neće biti spreman za duele reprezentacije Srbije protiv Paragvaja i Litvanije zbog povrede, pa će selektor Ljubiša Tumbaković morati da pronađe neko drugo rešenje za spisak igrača koji će objaviti u ponedeljak.

Nikola Maksimović

On je u duelu Napolitanaca sa Brešom morao da napusti igru zbog povrede, izašao je 15 minuta pre kraja utakmice, a klub je odmah po završetku objavio prve nalaze.

Prema prvim informacijama, Srbin je istegao zadnju ložu desne noge, a ova povreda dolazi u trenutku kada je naš internacionalac počeo konstantnije da igra i ušao u bolju formu. On je danas čak i namestio drugi gol svoje ekipe asistiravši Kostasu Manolasu, ali je ipak morao da završi utakmicu pre nego što je bilo zamišljeno.

Ljubiša Tumbaković bi stoga mogao da ima problema u sastavljanju tima za utakmice protiv Paragvaja i Litvanije. Na sreću, prvi duel biće prijateljskog karaktera, dok u kvalifikacijama za EURO selekcija Srbije ide u goste na papiru slabijim Litvancima, pa je to "olakšavajuća" okolnost.

Srbija će svoje utakmice odigrati 10. oktobra u Kruševcu, kada nam dolaze latinomarički tim, i 14. oktobra, kada reprezentacija putuje na istok Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading