"Nismo slušali Milojevića"

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

29.09.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan govorio je o neuspesima srpskog šampiona u mečevima sa Bajernom i Partizanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Borjan

- Protiv Bajerna je bila teška utakmica, izgubili smo zahvaljujući našim greškama. Ali, bože moj, to je fudbal. Treba dignuti glavu i nastaviti dalje - rekao je Borjan za Sportski žurnal, a potom nastavio:

- Cela ekipa je odbrambeno odlično igrala. Ja sam samo jedan deo nje. Mi smo tim, ne može da se gleda samo na jednog čoveka. Nedostajalo je malo napadački boljeg učinka. Probaćemo naredni duel sa Olimpijakosm da izađemo više u polje i pobedimo.

Kao i navijačima i Borjanu je teško pala loša predstava njegovog tima u večitom derbiju protiv Partizana.

- Za mene je bilo najteže iskreno da vam kažem. Krivo mi je što smo odigrali mnogo slabo, jer to nismo mi. Nismo pokazali ko smo, niti ostavili pečat, bili pravi protiv Partizana. Ne znam šta nam se desi kad dođe derbi, ali tako je, kako je sad... Ide život dalje. Možemo da izgubimo, tri godine igramo u najjačim kontinentalnim takmičenjima, Ligi Evrope i Ligi šampiona. Iza nas su i dve titule. Derbi je samo jedan meč, ali ima totalno drugačije značenje od svih ostalih. Želim da se izvinim navijačima za neuspeh protiv Partizana. Probaćemo da ih obradujemo u nastavku prvenstva.

Čuvar Zvezdine mreže ističe da igrači nisu slušali šefa stručnog štaba.

- Šef stručnog štaba Vladan Milojević nije tražio da budemo iz lopte, već da izađemo da igramo i da se nadigravamo. To je bilo deo nas igrača, koji smo se povukli, probali odbrambeno da igramo i kontra napade uradimo nešto. Nismo ispunili zahteve što nas je koštalo. Trebalo je da slušamo šta stručni štab kaže i da se držimo toga - zaključio je Borjan za Sportski žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading