Nejmar u klinču sa navijačima: To vam je kao sa ženama, nekad se posvađate!

Autor:

Sport

29.09.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar je zbog povrede propustio start sezone, ali je nakon povratka postigao tri gola u tri pobede Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Međutim, leto su obeležile spekulacije u vezi sa potencijalnim povratkom Nejmara u dres Katalonaca. To mu navijai nisu zaboravili, pa ni golovi ne pomažu Brazilcu. Navijali su istakli i transparent koji je glasio "Nećemo više s**nja u Parizu.“

- Jasno mi je da je nekim navijačima teško, ali jasno je da sam ja fudbaler Pariz Sen Žermena. Nemam nikakvu posebnu poruku za navijače sa takvim stavom. Ja sam navikao da mi zvižde tokom čitave karijere. U nastavku sezone ću igrati svaki meč kao da sam na gostovanju. To je zaista šteta jer ja nemam ništa protiv tih navijača - rekao je 27-godišnji Brazilac.

- To je kao sa ženama - ponekad se posvađate i neko vreme ne pričate. Ipak, baš kao i u ljubavi, stvari se vrate na staro. Ovde sam da pomognem timu i ostaviće ostaviću svoj život na terenu - dodao je najsluplji fudbaler sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading