"Milioneri" prosuli bodove, Verderu bod u Dortmundu!

Autor:

Sport

28.09.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda odigrali su nerešeno 2:2 protiv Verdera u 6. kolu Bundeslige na "Vestfalenu" i tako se dodatno udaljili od prve pozicije na tabeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borusija vs. Bremen

Navijači na "Signal Iduna parku" su doživeli iznenađenje odmah na samom startu meča. Gosti iz Bremena su poveli posle samo sedam minuta igre golom Rašice koji koristi asistenciju Klasena za vodeći gol gostiju. Ipak prednost je potrajala svega dva minuta, posle odlične asistencije Piščeka. Džejdon Sančo je imao dobru priliku da dovede "milionere" u vođstvo samo desetak minuta kasnije, ali Pavlenka odlično interveniše.

Ipak "milioneri" odlaze sa prednošću na pauzu, Torgan Azar upošljava svog kapitena, Marko Rojs odlično šutira glavom i donosi 2:1 za svoji tim tik pred odlazak na pauzu.


Ipak Verder je posle deset minuta u drugom delu igre poravnao na 2:2 preko Fridla, Austrijanac se sjajno snašao u gužvi posle kornera. 55. minutu 2:2. Do kraja meča je mladi defanzivac imao još jednu veliku šansu za promenu rezultata, ali je Burki sjajno reagovao.

Tek oporavljeni Miloš Veljković je bio na klupi gostiju, ali nije nastupio na večerašnjem meču.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading