Zvezdina mašina krenula, pa stala: Prvenac Kanjasa, Ben nastavlja da rešeta - Mačva nemoćna na "Marakani"!

Autor:

Sport

28.09.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Mačve iz Šapca rezultatom 3:1 u 10. kolu Linglong Superlige Srbije uz sjajnu partiju Zvezdinih stranaca i prvenac Hoze Kanjasa.

RepublikaFoto: Starsport
Kanjas postigao prvenac protiv Mačve

Od starta meča loptu u nogama uglavnom je imao domaći tim što je bilo očekivano, dok su gosti čekali svoju šansu iz kontranapada.

Međutim, već posle 8 minuta igre na semaforu je pisalo 1:0. Posle šuta Kanjasa, Puletić je odbio loptu, a na nju natrčao Tomane i iz svoje prve šanse na meču doveo Crvenu zvezdu do prednosti.

Zvezda je nastavila da juriša ka golu rivala, dok su se fudbaleri Mačve odlučili za defanzivu. Ben je nastavio tamo gde je stao pre povrede, prvo je zatresao mrežu protiv Voždovca, a sada i protiv Mačve. Napadač Crvene zvezde se sjajno snašao, brzo došao do lopte u kaznenom prostoru i samo obišao golmana Puletića za udvostručenu prednost beogradske ekipe.

Samo 5 minuta kasnije Hoze Kanjas je stigao do svog prvenca i to na "Marakani". Gajić je prošao po desnoj strani, šutirao ka golu Puletića. Ali, slično kao kod prvog gola, posle odbijene lopte Kanjas je najbrži i postiže treći gol za svoj tim. Crveno-beli su na veliki odmor otišli sa ogromnih 3:0.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je bila gazda na svom terenu i u drugom poluvremenu, Mačva je imala nekoliko izglednih pokušaja da ugrozi gol Zvezde i nekako je to uspela u finišu utakmice.

Posle slobodnog udarca Mačve, na loptu je krenuo Borjan, ali je loše intervenisao pa su štoperi gostiju uspeli da smanje rezultat., strelac je bio Marko Mijailović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading