Kosan uzeo "slavu" Miloševiću posle meča!

Autor:

Sport

28.09.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana, Savo Milošević, bio je vrlo zadovoljan posle pobede nad Radničkim.

RepublikaFoto: Starsport
Kosanović i Milošević

Milošević je očekivao jak Radnički, a posle meča ocenio je da Partizan samo na početku meča nije bio na svom nivou.

– Mogu da budem prezadovoljan sa onim što je moja ekipa prikazala u Nišu. Očekivali smo jak Radnički, ovo je tradicionalno teško gostovanje za Partizan. Mislim da smo bili veoma kvalitetni, osim na početku meča. Bili smo bolji, stvorili smo puno šansi i zaista želim da uputim sve čestitke mojim igračima, rekao je trener Partizana.

Sa druge strane Milorad Kosanović je uputio izvinjenje svojim navijačima.

– Čestitam Partizanu na pobedi i na prikazanoj igri. Sa druge strane moja obaveza je da se u svoje lično ime i u ime ekipe izvinim našim navijačima. Ne izvinjavam se ja zbog rezultata i zbog poraza, već zbog nekih drugih stvari. Jedan tim kao što je Radnički ne sme da prima ovakve golove i da sam sebe pobeđuje, ne želeći ni jednog trenutka da umanjim trijumf našeg protivnika. Radili smo stvari koje su ispod svakog nivoa, pravili smo katastrofalne greške i poraz je bio neminovan. Molim ljubitelje fudbala u Nišu da se strpe. Moramo da promenimo neke stvari, ali i da promenimo neke pojedince, pošto oni jednostavno nisu na nivou ekipe koja želi da bude u vrhu tabele- rekao je Kosanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading