Bajern se namučio protiv autsajdera, Nojer primio golčinu!

Autor:

Sport

28.09.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet mečeva ovog popodneva, svih pet pobeda gostujućih ekipa u šestom kolu Bundeslige. Aktuelni šampion Bajern ostvario je očekivanu pobedu protiv poslednjeplasiranog Paderborna rezultatom 3:2, uz neočekivani otpor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Tim Nika Kovača poveo je u 15. minutu golom Serža Gnabrija, na asistenciju Kutinja i taj pogodak je obeležio prvo poluvreme.

Njih dvojica su zamenili uloge u 55. minutu, kada je Kutinjo pogodio za 2:0 i tada se činilo da je ovde sve rešeno. Ipak, Paderborn uzvraća golom Pregera trinaest minuta kasnije i vraća rezultatsku neizvesnost.

Ali, da se u sam finiš ne uđe sa većim problemima za Bajern, potrudio se, naravno, Robert Levandovski, njegov već 10. gol u Bundesligi od početka sezone.

Ni tada se domaći nisu predali, pa je posle kornera sa desne strane i odbijene lopte na nekih 25 metara od gola Bajerna, Kolins poslao neodbranjivi projektil u Nojerovu mrežu, za konačnih 2:3.

Mnogo ubedljivije na gostovanjima su bile ekipe Leverkuzena i Menhengladbaha, koje su sa po 3:0 savladale Augsburga, odnosno Hofenhajma.


Volfsburg je golom Tizeranda u devetom minutu savladao ekipu Majnca sa 1:0, a Šalke je nastavio seriju pobeda na gostovanju u Lajpcigu. Tim iz Gelzenkirhena je slavio sa 3:1, što je četvrta pobeda Šalkea u nizu u Bundesligi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading