Partizan potukao Radnički u Nišu: Crno-beli gubili, a onda su na scenu stupili Sadik i Suma!

Autor:

Sport

28.09.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su ubedljivo savladali Radnički na gostovanju u Nišu u desetom kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 1:4.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan!

Utakmica se zahuktala od samog starta. Umar Sadik je u 4. minutu prošao kroz odbranu Nišlija, posle odlične lopte koju je dobio, ali je njegov šut, umesto u mreži, završio pored stative.

Nišlije su dobile jedanaesterac već u 11. minutu kada je lopta u ruku pogodila Sašu Zdjelara. Odgovornost je preuzeo Haskić i postigao prvi pogodak na utakmici.

U nastavku, delovalo je da je Sadik potpuno van ritma, ali je posle jednog od duela, njega u šesnaestercu oborio Bondarenku, pa je sudija pokazao na belu tačku, a penal realizuje Natho.

Da je Sadik potpuno nepredvidiv fudbaler, koji ne obraća pažnju i na kojeg ne utiču promašene prilike,  pokazalo se i u 29. minutu, kada je prošao pored trojice domaćih igrača i uspeo da zatrese mrežu za potpuni preokret na Čairu. Nova asistencija Sejdube Sume, samo je Sadik ovoga puta iskoristio. Iako se malo spetljao u šesnaestercu uspeo je da loptu sprovede u mrežu, kako je i naumio.

RepublikaFoto: Starsport

U prvom poluvremenu je viđena dobra utakmica između Radničkog i Partizana. Za pola sata igre je viđeno tri gola, doduše dva sa bele tačke i jedan iz igre, a neke velike prilike su i propuštene, sve u svemu dinamična i utakmica sa ritmom.

U drugom poluvremenu je Partizan čekao do 56. minuta na novi pogodak. Suma je "pakovo", proigravao, promašivaio, a onda je izveo majstrorski potez. Prošao je kroz odbrambeni bedem Radničkog i poslao loptu iza leđa Petrovića za vođstvo gostiju od 3:1.

RepublikaFoto: Starsport

Daleko od toga da Radnički nije imao svojih šansi, ali nije uspeo da ih iskoristi, očigleda je bila razlika u kvalitetu ovog popodneva na "Čairu".

Tačku na meč je stavio Umar Sadik svojim drugim pogotkom na utakmici u 76. minutu. Na pas Sejdube Sume je ispala kompletna odbrana Radničkog. Loše je odrađena ofsajd zamka i Umar Sadik je samo prebacio Nikolu Petrovića za vođstvo crno-belih u Nišu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading