Kosanović pred Partizan: Ne možete da zamislite koliko je teško održati Radnički u vrhu!

Autor:

Sport

27.09.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički dočekuje Partizan u 10. kolu Superlige na stadionu Čair, gde nije izgubio od Beograđana od maja 2017. godine. Trener Nišlija Milorad Kosanović izjavio je pred utakmicu sa crno-belima da se nada da će njegov tim odigrati pametnije nego neke prethodne mečeve.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Milorad Kosanović

- Nadam se da ćemo sada biti pametniji, obazriviji, uporniji i bolji nego što je to bilo protiv Čukaričkog i Vojvodine (porazi 0:1 i 1:2). Dolazi nam odličan protivnik koga cenimo, ali ga se ne plašimo, bez obzira na to što smo daleko od onoga gde treba da budemo. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, nadam se pozitivnom rezultatu- rekao je Kosanović.

Iskusni strateg ističe da je teško održati Radnički u vrhu i ove sezone zbog velikih promena u timu.

- Računam na samo trojicu igrača iz ekipe koja je postala vicešampion Srbije prošle sezone Haskića, Todorovskog i Bondarenka. Možete samo da mislite koliko je teško zadržati Radnički u vrhu srpskog fudbala. Ne pričam da bih se žalio, jednostavno takva je situacija i uveren sam da ćemo mi iz meča u meč biti bolji- zaključio je Kosanović.

Duel dva tima igra se u subotu od 15 časova. Radnički posle devet utakmica zauzima šesto mesto sa 16 bodova, dok je Partizan treći sa 20 poena iz osam mečeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading