Šok: Mesi ponovo van terena!

Autor:

Sport

26.09.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva nastupa u Primeri ove sezone, dva puta po 45 minuta, a onda ponovo povreda. Lionel Mesi prolazi kroz vrlo neprijatne trenutke u dresu Barselone, pošto će ponovo morati da pauzira. Katalonci su objavili da je u pitanju istegnuće butnog mišića, zbog kojeg će sigurno propustiti meč sa Hetafeom za vikend, a vrlo verovatno i okršaj sa Interom u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Mesi je bio starter u ekipi Ernesta Vlaverdea protiv Viljareala, kako bi pokušao što pre da se vrati u ritam, ali taj pokušaj nije bio uspešan. 

Koliko nedostaje svom timu dovoljno govori da je Barselona na prve četiri utakmice koje je Argentinac propustio ostvario samo dve pobede.

 

U Barseloni nisu želeli tačno da preciziraju period oporavka, koji će zavisiti od oporavka, ali samo istegnuće ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem.

Mesi tokom svoje dosadašnje karijere u Barseloni nije imao prevelikih problema sa povredama. Dovoljno je samo napomenuti da je prošle sezone igrao 50 utakmica u svim takmičenjima, a prethodno 54.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading