Partizan preskočio Zvezdu: Markecov ples u Ivanjici za novi trijumf crno-belih!

Autor:

Sport

25.09.2019

16:57 >> 17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Javor u Ivanjici sa 2:0 u zaostaloj utakmici 2. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ekipa Sava Miloševića je novim trijumfom prestigla Crvenu zvezdu na tabeli Linglong Superlige Srbije, ali crno-beli imaju meč više od večitog rivala.

Oba gola za crno-bele postigao je sjajni Lazar Marković, po jedan u svakom poluvremenu.

Prvi gol je "pao" posle sjajne akcije Partizana i jedne jako lepe asistencije Sejdube Sume.

Marković je ušao u šesnaesterac i spoljnim delom stopala poslao loptu u donji desni ugao gde golman Lazović nije mogao da je dohvati.

Fudbaleri Javora nisu bili bez prilika na ovom susretu. Možda i najveću je propustio levi bek Aleksa Amanović, kada je prebacio gol sa nekih 6-7 metara udaljenosti.

Petković i Krnić su takođe imali jako dobre šanse, ali niko nije uspeo da zatrese mrežu Vladimira Stojkovića, koji je imao "pune ruke posla".

Posle nekoliko opasnih napada Javora i nemogućnsoti da dođu do gola, usledio je prelep pogodak Lazara Markovića, snažan udarac van kaznenog prostora završio je u mreži Javora i crno-beli su došli do nove pobede u Linglong Superligi.

Gosti su imali inicijativu, nekoliko jako dobrih napada, ali nisu uspeli da postignu treći gol. Javor je takođe bio blizu u nekoliko navrata da se "upiše", ali je Stojković pravovremeno intervenisao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading