(FOTO) Za njega je zatvor blaga kazna: Maloumnu navijač Galatasaraja ušao na "Marakanu" i ismevao ubistvo Marka Ivkovića!

Autor:

Sport

25.09.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Galatasaraja često su bolesnim provokacijama veličali huligansko ubistvo Marka Ivkovića, ovaj put su to učinili na stadionu Crvene zvezde!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Marko Ivaković Jagoda

Jedan maloumni navijač se tako fotografisao sa nalepnicom svog kluba na praznom stadionu, i to na severnoj tribini, odakle je čak uputio pitanje: Gde je Marko?

To je objavljeno uz označavanje naloga "Delija" na društvenim mrežama, što je izazvalo poseban revolt navijača Crvene zvezde.

Nedavno je čak jedan Turčin u Minhenu probao da isprovocira Delije u Minhenu noseći dres Galatasaraja, želeo je da se trijumfalno krišom fotografiše pred njima u čemu je sprečen, a huligani su iz Turske čak dolazili na grob Marka Ivkovića, kako bi se na njemu fotografisali stavljajući šalove na spomenik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading