Natho: U životu nisam izašao sa terena zbog povrede

Autor:

Sport

25.09.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Izraela i fudbaler Partizana Bibras Natho pričao je o svom nastupu na 161. Večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Oduševio sve navijače Partizana svojom igrom

- Zaista je bilo posebno, još kada pobedite je mnogo bolje. Atmosfera je bila fantastična, ali je najvažnije da smo pobedili i to je dobra stvar -rekao je Natho.

Sam njegov nastup na derbiju je bio pod znakom pitanja, ali je na kraju počeo meč, koji nije mogao da završi.

- U životu nikada ne bih izašao sa terena, a da ostavim saigrače... Nikada mi se nije desilo dosad da izađem zbog povrede. Nisam to hteo ni sada, želeo sam da pomognem saigračima do kraja, ali sam dobio udarac u nogu. Nije ozbiljno, biću spreman za sledeću utakmicu - dodao je Natho.

Još od vremena kada su igrali u CSKA Zoran Tošić i on su dobri prijatelji, a Nathu je bilo posebno drago što je njegov prijatelj postigao svoj prvi gol na derbijima.

- Bio sam srećan zbog njega. Rekao mi je da mu je to bio prvi gol u derbiju. Važan je to gol za sve, nas, kao i Sumin pogodak. To je velika pobeda za sve nas - naveo je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading