Nejmaru umesto kazne i suspenzije najveći ugovor u istoriji fudbala?!?

Autor:

Sport

25.09.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski Pari Sen Žermen spremio je novi ugovor najboljem fudbaleru Nejmaru da Silvi i tako napravio zaokret u celoj priči jer je Brazilac letos trebalo da napusti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar nagrađen, samo ne znamo zašto

Kako prenosi "Le10Sport", čelnici "svetaca" na čelu sa predsednikom Naserom Al Kalifijem uspostavili su kontakt sa Nejmarovim zastupnicima i već obavili prvi sastanak oko nove saradnje.

Sastanak je došao samo nekoliko nedelja nakon što su obe strane javno pričale da bi najbolje bilo da Nejmar napusti Pariz, u trenutku kada se spekulisalo o povratku u Španiju, Barselonu ili Real Madrid. Ne samo da je Nejmar lobirao za odlazak iz Pariza, već se nije na vreme pojavio na pripremama kluba, a nekoliko njegovih povreda tokom boravka u Parizu ocenjene su kao sumnjive.

Ipak, PSŽ je odbio sve ponude španskih velikana zahtevajući 250 miliona evra samo u novcu, bez razmene igrača što je nudila Barselona.

Nejmar je pre manje od dve godine potpisao za PSŽ u rekordnom transferu 222 miliona evra, uz platu od čak 36 miliona evra i samo je as Barselone Lionel Mesi sa 50 miliona plaćeniji od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading