"Partizan igra najbolji fudbal u Srbiji!"

Autor:

Sport

24.09.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Javora Milovan Milović rekao je uoči gostovanja Partizana u Ivanjici da crno-beli trenutno igraju najlepši fudbal u Srbiji.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodne utakmice Javora i Partizana u Ivanjici

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada prvi saradnik šefa stučnog štaba "belih" Igora Bondžulića rekao je da je trener kluba iz Humske Savo Milošević uradio ogroman posao na preporodu tima.

- Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom - rekao je Milović uoči meča.

Prema njegovim rečima, napredak crno-belih se zahvaljujući Miloševiću oseća iz dana u dan.

- Milošević se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija - naveo je nekadašnji štoper Partizana i dodao da se ekipa maksimalno sprema za utakmicu svesna da se u ovakvim mečevima postaje igrač.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Bondžulić(levo, trener Javora) i Milovan Milović(desno, prvi pomoćnik)

Golman ekipe Đorđe Lazović ističe da će Javor učiniti sve da nastavi sa dobrim partijama.

- Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali - kaže čuvar mreže Ivanjičana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Javor i Partizan u sredu od 17 časova igraju zaostali meč 2. kola Superlige Srbije, a domaći tim neće moći da računa na Nikolu Kuveljića, strelaca evrogola protiv Napretka krajem avgusta u Ivanjici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading