Vučelić: Terzić je moralni pigmej, uzećemo titulu, ako bude sve pošteno!

Autor:

Sport

25.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između čelnika večitih rivala ne samo da ne jenjava već dobija novu, daleko zapaljiviju dimenziju. Nakon što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na brifingu sa predstavnicima medija žestoko opleo po Partizanu, stigao je odgovor predsednika crno-belih Milorada Vučelića. Prvi čovek osvajača Kupa Srbije, gostujući u jutarnjem programu TV Hepi, optužio je glavnog operativca kluba iz Ljutice Bogdana da je izričiti krivac za velike tenzije između naša dva najveća kluba i da se služi uličarskim i huliganskim manirima.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Zvezdan Terzić

KAO OPOZICIONAR

Vučelić nije štedeo grube reči na račun Terzića, za kojeg je rekao da se ponaša kao državni opunomoćnik zadužen za fudbal.

- Teško je govoriti sa čovekom za kojeg sam još ranije rekao da je moralni pigmej, a on nije odmakao od tog epiteta. Ta Terzićeva priča o tome kako se neko urotio protiv Zvezde zapravo je trovanje i lajanje protiv Partizana. Zvezdan se ponaša kao predstavnici pokreta Jedan od pet miliona, kao Đilas i Jeremić, koji stalno krive nekog drugog za svoje neuspehe i koji smatraju da ako nešto nije njihovo, odmah im je to oteto. To je retorika pristalica NATO i drugosrbijanaca. Ne znam odakle Terziću pravo da govori ko je pošten, a ko ne. On mi deluje kao čovek kojem je neko ukrao obraz i nikako da ga vrati - oštar je Vučelić.

Nedopustivo je skandiranje protiv Vučića, kojeg poznajem 27 godina

HVALA PREDSEDNIKU

Vodeći čovek crno-belih, koji su u nedelju preslišali večitog rivala sa 2:0 (0:0), ističe da će, ukoliko ne bude vansportskih saplitanja, njegov tim biti prvak. Istovremeno je i osudio skandiranja protiv predsednika Republike Aleksandra Vučića.

- Moj klub uvek ide na titulu i verujem da ćemo je osvojiti ako van terena bude sve pošteno. Poznajem Aleksandra Vučića već 27 godina i prvo što sam naučio o njemu jeste to da je navijač Crvene zvezde. Ali nije bilo situacije u kojoj je on svojim autoritetom insistirao da državne firme pomognu Partizanu, a da mi to nismo objavili i pozdravili. Ne možemo da mu zaboravimo nesebičnu pomoć oko dobijanja evropske licence. Zato su skandiranja protiv njega na stadionima nedopustiva. Zanimljivo je da je nekadašnji šef države Boris Tadić, iako Partizanovac, sprečio rekonstrukciju stadiona u Humskoj - zaključio je Vučelić.

Izvinjenje Kokezi za transparent!

Prvi čovek osvajača Kupa Srbije naglasio je da se u svečanoj izvinio Slaviši Kokezi odmah nakon što se na ogradi južne tribine na 161. večitom derbiju pojavio uvredljiv transparent "Grobara" upućen predsedniku FS Srbije.

- Žao mi je zbog tog transparenta i odmah sam uputio gospodinu Kokezi izvinjenje. Videli ste svi da sudije nisu dozvolile da se igra nastavi dok se sporna parola ne ukloni sa tribine. Tome jednostavno nije mesto na stadionima - rekao je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading