Ronaldo iskulirao Zlatnu loptu: Kompleksaš!

Autor:

Sport

25.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Kristijano Ronaldo (34) ne voli poraze, pogotovo one od večitog rivala Lionela Mesija. A kada se tako nešto i dogodi, Portugalac se pretvara u kompleksaša i lošeg gubitnika. Ništa drugačije nije bilo posle FIFA svečanosti na kojoj je Argentinac šesti put u karijeri proglašen za najboljeg igrača planete.

Lionel Mesi sa porodicom

Pravo glasa na izboru imali su selektori i kapiteni reprezentacija, jedan predstavnik medija iz svake zemlje i navijači. Za prvo mesto se dobijalo pet glasova, za drugo tri, a za treće jedan bod. Ispred Ronalda završili su Mesi i štoper Liverpula Virdžil van Dajk, a Portugalac im nije dao ni bod. Glasao je za De Lihta, De Jonga i Mbapea.

S druge strane, on je od Mesija dobio tri boda. Ronaldo se čak nije udostojio ni da se pojavi u Milanu na svečanosti, a nedugo po njenom završetku na društvenim mrežama je objavio poruku s kauča na osnovu koje može da se tumači da je najavio da će ponovo biti najbolji na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Profesionalac se razlikuje od amatera po dve osobine: strpljenju i upornosti. Sve što vam se danas čini velikim jednog dana može biti malo. Ne možete da uradite sve na svetu, ali možete da uradite sve kako biste snove pretvorili u stvarnost. Zapamtite - posle mraka uvek sviće - citirao je Ronaldo odlomak iz jedne knjige pošto je fotografiju kako je čita objavio samo nekoliko sati posle izbora FIFA.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković i kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov Mesiju su dali po pet poena, a po tri Ronaldu. Tumba je poenom častio Kilijana Mbapea, dok je Kolarov bod dao Edenu Azaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading