Ramos odbrusio svima: Da sam hteo invidualne nagrade, igrao bih tenis!

Autor:

Sport

24.09.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glamurozna ceremonija povodom dodele nagrada za najboljeg fudbalera u 2019. godini okupela je svetski krem najpopularnijeg sporta na planeti, a među nijma se našao i Serhio Ramos, kapiten Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Na događaju održanom u Milanskoj skali u ponedeljak uveče prisustvovao je i Serhio Ramos, koji je bez uvijanja istakao da ga pojedinačna priznanja u fudbalu ne zanimaju.

Ramos je već godinama među najboljim fudbalerima planete, a u ponedeljak je po 10. put u karijeri izabran u idealan tim godine, međutim njega to nije previše dotaklo.

- Da sam želeo da osvajam individualne trofeje, bavio bih se tenisom. Kada tim pobeđuje, svi mi pobeđujemo. Za Real Madrid prošla sezona nije bila dobra, ali hrabri činjenica da u najboljih 11 ima nekoliko igrača iz Reala - rekao je Ramos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Reprezentativac Španije je zatim poslao vrlo jaku poruku, a koja slikovito objašnjava kakvi su mu prioriteti.

- Više bih voleo da me nema ovde, a da Real Madrid osvaja titule - zaključio je kapiten reprezentacije Španije i Real Madrida. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading