Poznato stanje Nathove povrede!

Autor:

Sport

23.09.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 2:0 u okviru 161. večitog derbija. Ipak, crno-beli nemaju vremena za predah, pošto ih čeka veoma zgusnut raspored utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Klub iz Humske već u sredu, 25. septembra od 17 časova gostuje Javoru u zaostalom meču Linglong Super lige Srbije, potom sledi odlazak u Niš i duel sa Radničkim, pa put u Kazahstan i megdan sa Astanom u drugom kolu L grupe Lige Evrope.

U meču protiv Crvene zvezde najbolji igrač Partizana u poslednjih nekoliko nedelja Bibras Natho morao je da napusti igru zbog udarca u skočni zglob.

Ipak, trener beogradskog kluba Savo Milošević može da predahne. Mondo piše, pozivajuće se na izvore iz Humske da je kapiten reprezentacije Izraela doživeo samo lakšu povredu, koja ne zahteva odsustvo s terena, odnosno dužu terapiju, pa će biti na raspolaganju treneru Partizana za naredne mečeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading