Vuletić traži upad u Srpski telegraf!

Autor:

Sport

24.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajka potpredsednika Fudbalskog kluba Partizan Vladimira Vuletića na Srpski telegraf ne jenjava! Nakon što je naš list već osudio i dodelio sebi naknadu štete, iako sudski spor još nije ni počeo, čelnik crno-belih je otišao korak dalje i javno pozvao na upad u prostorije Srpskog telegrafa!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Vuletić je našu redakciju nazvao jazbinom u koju tek treba da stigne ruka pravde, čime je jasno pozvao na medijsko nasilje!

- Kada jednom, uprkos Vašem begu, konstantnim odlaganjem suđenja, spora ali dostižna ruka pravde poseti i Vašu jazbinu, ovo će biti samo jedno od svedočanstava Vašeg beščašća - napisao je Vuletić na Tviteru uz neke od fotografija naslovnih strana Srpskog telegrafa.

PROBLEM HULIGANA

Profesor pravnog fakulteta ukazao je u svom nasilnom tvitu na dve stvari koje njemu lično smetaju, pritom potkačivši i pravosudne organe ove zemlje. To što suđenje u sporu sa našim listom ne ide dinamikom koja njemu odgovara, nije naša krivica. A činjenica da smo upozorili na društveni problem pojave malih huligana na utakmici Partizan - AZ Alkmar doživeo je kao direktan udar na Partizan, a ne na ukazivanje na ozbiljne anomalije u vaspitanju dece. U jednom od njegovih tvitova on je, aludirajući na fotografiju mališana koji se na stadionu hvata za polni organ (sa naslovne strane Srpskog telegrafa), odgovorio identičnom fotografijom Sejdube Sume, strelca gola za klub iz Humske u 161. derbiju.

PREKRŠIO VIŠE NAČELA

Za poslanicu SNS u Skupštini Srbije Dubravku Filipovski nema dileme - Vuletić je pozvao na nasilje prema medijima.

- Profesor Vuletić je prekršio više načela. On nema prava da se meša u tok sudskog postupka. Osuđujem takvu retoriku, reč je o očiglednom pozivanju na nasilje. Žalosno je što to dolazi od jednog profesora sa univerziteta. Ne može se jedan list nazivati jazbinom samo zato što vam se ne dopadaju komentari ili tekstovi koji u njemu izlaze. Ne može se tako zadirati u slobode medija, pitam se samo kuda sve to vodi - istakla je Filipovska za Srpski telegraf.

Profesor Vladimir Vuletić ponovio je da neće davati izjave za naš list dok je u toku sudski postupak koji je pokrenuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading