(HIT VIDEO) Motivacioni govor o kojem bruji region: Ako si se skinuo sa droge igraćeš, ako nisi nećeš!

Autor:

Sport

23.09.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački trener Alija Braco Hadžiosmanović, sada trener Vrbanjuše, pre derbija protiv Vratnika imao je motivacioni govor koji je "zaludeo" Balkan.

RepublikaFoto: facebook.com/ Alija Braco Hadžiosmanović
Hadžiosmanović motiviše svog igrača

Njegovi "govori" inače su poznati u Bosni i Hercegovini, a veštinu govornoštva je potvrdio i na susretu u okviru Prve lige Kantona Sarajeva koji je na kraju završen bez golova.

- Ako si se skinuo sa droge igraćeš, ako se nisi skinuo nećeš igrat'. Lezi ovde da vidim... napravi pet sklekova... ajde brže - "motivisao" je Alija Braco Hadžiosmanović, trener u bosanskom niželigašu svog fudbalera.

Zanimljivo, njegov tim nije pobedio, ali je trener posle meča ipak bio zadovoljan. Objasnio je da se fudbaler ne drogira, ali da njegov video ima preko 100.000 pregleda.

- Robert je divan dečko i nema veze sa drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu.A video ima 102.000 pregleda - napisao je na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading