Klop: Nismo još ništa osvojili!

Autor:

Sport

22.09.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop istakao je da njegova ekipa mora da nastavi dalje posle pobede nad Čelsijem, jer još ništa nije osvojila u domaćem takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Liverpul je slavio 2:1 na „Stamford Bridžu“, iako je u poslednjim minutima tim iz Londona imao brojne šanse da izjednači rezultat.

- Bila je ovo teška pobeda. Postigli smo dva odlična gola, a posle poluvremena mogli smo još dva. Zaslužili smo tri boda - rekao je nemački stručnjak.

Nismo još ništa osvojili u domaćem prvenstvu, tako da moramo da nastavimo dalje. Moramo da budemo srećni za svakog rivala. Svi žele da budu bolji od nas, ali moramo da budemo srećni za ono što želimo - zaključio je Jirgen Klop.

Redsi su zadržali stopostotan učinak, pošto su u šestom kolu zabeležili šestu pobedu. Sada imaju 18 bodova, pet više od drugoplasiranog Mančester sitija, a Čelsi je u prvih šest kola osvojio osam bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U naredom kolu Liverpul će gostovati Šefild junajtedu, dok će Čelsi dočekati Brajton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading