"Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da nema poštovanja!"

Autor:

Sport

22.09.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinuo je pokušaj Umara Sadika u situaciji jedan na jedan, ali ništa nije mogao kod golova Sejdube Sume i Zorana Tošića. Jeste Crvena zvezda odigrala loše, ali Milan Borjan je možda i jedini koji može da kaže da nije krivac za večerašnji poraz u 161. večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Ipak, on sam ističe da ceo tim deli odgovornost za neuspeh.

- Izgubili smo, ide život dalje. Treba da dignemo glavu. Već u sredu nas čeka Voždovac. Svi smo krivi, nema tu da li je neko kriv ili nije. Cela ekipa je kriva. Slabo smo odigrali, nismo ispunili ono što je šef tražio od nas - kazao je Borjan posle poraza.

A šef nije tražio da Zvezda igra ovako defanzivno.

- Šef je tražio da igramo prema napred, da se više otvorimo i da probamo da damo gol - otkriva golman Crvene zvezde koji je čestitao i Sejdubi Sumi čiji je gol suštinski rešio pitanje pobednika, iako su se njih dvojica ozbiljno pokoškali zbog toga što je Partizanov fudbaler slavio pred Zvezdinim navijačima.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

- Lep šut, lep gol - svaka čast. Prešla mu je preko noge malo, ali šta da se radi. Nisam hteo da dozvolim da slavi pred našim navijačima, okrenut prema njima. Neka ide da slavi sa svojim navijačima. Ne slavim ni ja, kada mi pobedimo, pred tuđim navijačima. Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da poštovanja nema - zaključio je golman šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading