FUDBALERI U KOLUMBIJI UMALO NISU STRADALI NA TERENU: Navijači Medeljina nožem gađali igrače!

Autor:

Sport

23.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbija, kao uostalom i čitava Južna Amerika, važi za područje u kojem je fudbal veliki skoro koliko i religija, a rezultati omiljenog tima na terenu doživljavaju se kao pitanje života i smrti. Da ne vole da gube i da su u tim trenucima spremni bukvalno na sve, pa i da hladnim oružjem nasrnu na fudbalere protivničkog kluba, dokazali su navijači Independijentea iz Medeljina.

RepublikaFoto: twitter.com/Balón Central
Vezista Miljonariosa zamalo pogođen nožem!

Naime, nakon što je njihov tim u istoimenom i sada sve ozloglašenom gradu primio drugi gol, i to u 93. minutu prvenstvenog meča sa Miljonariosom iz Bogote, oni su gađali fudbalere prestoničkog tima, ni manje ni više, već nožem!

Čim je Orlando Zapata u nadoknadi meča doneo gostima vođstvo od 2:1, sa tribina je doleteo nož, koji je pao tik pored veziste Miljonariosa Davida Makalistera Silve. Samo pukom srećom, odnosno zahvaljujući nepreciznosti navijača Independijentea, niko nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading