Sin legende francuskog fudbala sa dva gola doneo preokret Borusiji!

Autor:

Sport

22.09.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U lošoj je atmosferi Borusija iz Menhengladbaha dočekala lokalni derbi s Fortunom iz Dizeldorfa, a na kraju je ozarena izašla iz utakmice sa tri boda kojima se vinula u sam vrh bundesligaške tabele važnim trijumfom posle preokreta - 2:1 (0:1).

RepublikaFoto: borussia.de
Navijači Borusije Mehengladbah

Obraz igrača Marka Rozea brideo je od pokera šamara koji su dobili od austrijskog Volfzbergera u četvrtak (0:4), što se videlo i po načinu na koji su ušli u meč.

Već u šestom minutu gubili su sa 1:0 nakon pogotka gostujućeg štopera Kasima Adamsa, a sve pokušaje domaćih fudbalera da se vrate u meč uspešno je zaustavio američki golman Zak Stefen.

I sve je dobro funkicionisalo po goste do 67. minuta. A onda genijalna izmena Marka Rozea, van terena je izašao Alesan Plea, na teren ušao Markus Tiram, a sve ostalo je istorija.

Sin legendarnog Lilijana Tirama probudio je domaći tim i sa dva gola u 74. i 87. minutu (u obe situacije se dobro snašao) doneo potpuni preokret i trijumf Borusiji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Važan trijumf kojim se Borusija vratila u sam vrh tabele među najbolje ekipe u Bundesligi, dok Fortuna i pored solidne igre ostaje nenagrađena u sredini tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading