Degenek objasnio važnost derbija: Ide se preko granice bola, srcem...

Autor:

Sport

22.09.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde, Miloš Degenek, odigraće drugi "večiti" derbi u karijeri. U prethodnom, odigranom takođe na stadionu Partizana bilo je nerešeno, povratnik u redove šampiona je otkrio očekivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

- Ponovo na Partizanovom stadionu, ali nema veze, biće derbija i na Marakani koje ću odigrati. Čeka nas spektakularna utakmica, voleo bih da bude pravi evropski meč, da dokažemo zašto smo u gupi UEFA takmičenja. Nije ovo običan susret i nadam se da će uživati svi prisutni- rekao je Degenek za "Sportski žurnal".

- Emotivno smo dosta potrošeni, ali to se ne gleda. U derbiju umor nije bitan, ide se preko granice bola, srcem- rekao je Zvezdin defanzivac.

Degenek očekuje napadački Partizan, ali se ni Zvezda neće braniti.

– Partizan ima jako dobar napad, mnogo su bolji nego prošle sezone. I oni znaju da su kvalitetniji, pokazali su to rezultati u Evropi. Zvezda neće da se brani, nemamo strah ni pred jednim timom. Možda nekada želimo da idemo na kontre kao protiv Bajerna, ali zna se kakav smo tim u Srbiji i da uvek idemo na pobedu- zaključio je reprezentativac Australije.

"Večiti" derbi zakazan je za 18 časova, a još uvek ima ulaznica za sve sektore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading