Granada ponizila Barsu i preuzela čelo Primere!

Autor:

Sport

21.09.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Granade priredili su ogromno iznenađenje u petom kolu Primere pošto su savladali tim Barselone sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šokantan poraz Barselone

Ovom pobedom Granada je posle pet kola postala lider Primere i tako napravila istorijski uspeh. Iako je Barselona dominirala u posedu lopte tim Luisa Enrikea nije uspeo da konkretizuje svoje napade.

Domaćin je poveo golom Azeza već u drugom minutu meča, a ni ulazak Lionela Mesija i nove tinejdžerske senzacije „La Masije“ Ansu Fatija na startu drugog poluvremena nije promenio tok meča.

Napadala je Barselona, ali je Vadiljo u 65. minutu duplirao prednost svog tima iz penala. Do kraja utakmice Barsa je napadala, ali nije uspela čak ni da ublaži poraz.

Granada je ovom pobedom došla do 10 bodova i prve pozicije na tabeli Primere. Domaćin je ovu sezonu počeo sa remijem i porazom i verovatno niko u klubu nije očekivao ovakav razvoj događaja.

Barselona ovim porazom pada na sedmo mesto na tabeli, ali sa sedam bdoova je na samo tri boda od vrha tabele i ima šansu da se ako popravi formu vrlo brzo domogne čela tabele.

Ipak pitanje je koliko će uprava kluba tolerisati ovakve rezultate i Luis Enrike bi vrlo brzo mogao da bude na udaru kritika i mogućeg otkaza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading