Partizan menja praksu na stadionu!

Autor:

Sport

21.09.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o "malim" navijačima Partizana na utakmici protiv AZ Alkmara obišla je Evropu i svet. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura najavio je da će praksa kluba postati da deca besplatno dolaze na utakmice Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Partizan će da odredi deo tribine gde će deca moći da dođu uvek i besplatno. Upravni odbor je već dao saglasnost - rekao je Vazura za "Novosti".

On je izneo i precizne podatke sa utakmice odigrane u četvrtak.

- Bilo je 205 autobusa iz Srbije, mimo Beograda. Bilo je 12.073 dece van Beograda. Oko 700 dece je bilo s Kosova i za nas je stvarno velika čast što smo mogli da ih ugostimo. Što je najvažnije, deca su bezbedno i bez ikakvih problema stigla kućama. Prelepa slika je poslata iz Srbije, nikad takva slika nije poslata na taj način. Holanđani su oduševljeni. To je poruka koju može Partizan da pošalje, da i kad smo kažnjeni, možemo da organizujemo 20.000 dece za pet dana - rekao je Vazura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading