Milojeve dileme pred "večiti" derbi!

Autor:

Sport

21.09.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi da ima brigu manje prilikom sastavljanja startne postave za 161. "večiti" derbi, velika je šansa da mesto u odbrani zauzme standardni levi bek Milan Rodić

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

On je preskočio gostovanje na "Alijanc Areni", a prema poslednjim informacijama sa najvećeg srpskog stadiona potencijalni reprezentativac naše zemlje vratiće se u postavu crveno-belih, prenosi "Mozzartsport".

Ako Rodić bude spreman - a postoje indicije da će tako biti, odbrana Crvene zvezde biće sastavljena od momaka sa srpskim pasošem. Ostalih šest pozicija popunila bi četiri stranca, dok bi još trojica morala da ostanu van protokola.

Marko Marin, Mateo Garsija i Hoze Kanjas će najverovatnije igrati od prvog minuta. Tako će stručni štab crveno-belih birati između Ričmonda Boaćija i Radživa Van la Pare. Veće su šanse da su u protokolu nađe napadač iz Gane. On ima istoriju dobrih igara u Humskoj, pošto je na stadionu Partizana dva puta matirao Vladimira Stojkovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading