KOKEZA SE SASTAO SA VUČELIĆEM I TERZIĆEM! Poznata tema razgovora, za stolom još jedan VAŽAN ČOVEK!

Autor:

Sport

20.09.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza sazvao je sastanak kom su prisustvovali prvi čovek Partizana Milorad Vučelić i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

Pored Terzića i Vučelića, Kokeza je na sastanak pozvao i arbitre najveće fudbalske svetkovine u Srbiji, na čelu sa trenutno najboljim srpskim sudijom - Srđanom Jovanovićem.

Kako "Telegraf" saznaje, tokom razgovora je Kokeza više puta isticao značaj večitog derbija, uz sugestiju sudijama da budu na maksimalnom nivou, još boljem nego u Ligi šampiona, gde su nedavno bili angažovani na meču Ajaks - Lil.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Vučelić i Terzić su bili saglasni sa predsednikom FSS-a i obojica su poželeli sreću našim arbitrima. Apsolutno se predsednik Partizana, založio za pošteno suđenje, kao i Terzić, koji je dodao da misli da je Jovanović naš najbolji sudija u ovom trenutku i da ima poverenje da će u nedelju suditi časno, pošteno i odgovorno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading